העברת מסרים ורטוריקה

סדנה קבוצתית לשדרוג מסרים ושכנוע

מתי עצרנו לחשוב על הדרך שבה אנו מציגים את עצמנו? איך הופכים את המסרים שלנו ליותר משכנעים? איזה שיטות רטוריות יכולות לסייע לנו להופיע ולהשפיע? מהן המילים שיניעו לפעולה את מי שמאזין לנו?

אילו שאלות קריטיות לכל אדם ובמיוחד לבעלי תפקיד העוסקים בהעברת מסרים, שכנוע והשפעה.

סדנה של קוה שפרן

מטרת הסדנה

ללמוד לדבר מול קהל

רוצה שגם העובדים שלך יהיו מעולים בעמידה בפני קהל והעברת מסרים?

בסדנא המשתתפים מתרגלים כתיבה של מסרים והעברתם בפני קהל/תקשורת. 

המשפטים שאיתם תצאו מהסדנא ישרתו אתכם בכל במה עתידית שבה תופיעו ובכל מסמך ומייל שתשלחו.

למה זה חשוב?

איך לסחוף את הקהל אחרייך

את הספר “רטוריקה” חיבר אריסטו כבר לפני 2300 שנה ומאז מחקרים רבים מלמדים על חשיבות המילים המשכנעות והשיטות לניסוח והעברת מסרים אפקטיבית- בכתב, בשיחה, בפגישה ובנאום.

המילים הנכונות- זו סדנה ברטוריקה עשירה בהומור ומעשירה בידע וכלים לבחירת המילים שנוגעות, משכנעות ומשפיעות.

קוה שפרן איך לדבר כך שאנשים יקשיבו

מגזר ציבורי

התקשרות קלה ופשוטה

מגזר ציבורי? איתנו אפשר לעבוד ללא צורך במכרז. שפרן תקשורת היא הזכיינית של תחום סדנאות התקשורת במגזר הציבורי מזה עשור. כך שמשרדי ממשלה ורשויות מקומיות יכולים לבצע איתנו התקשרות מהירה, בתעריפים קבועים על פי תקנות חשכ”ל דרך לשכת העיתונות הממשלתית במשרד ראש הממשלה ולקיים את הסדנא באולפני לע”ם בגן הטכנולוגי בירושלים.

משך הסדנה

5 שעות

מתכונת הסדנה

סדנה קבוצתית

למי מתאים?

למורים, למנהלים, לנותני שירות, למרצים ואנשי הדרכה, לאנשי שיווק ומכירה וכו’.

איזה ידע וכלים תקבלו בסדנה להעברת מסרים?

סרטונים על עמידה מול קהל והעברת מסרים

רינגר להרצאות מקצועויות

רוצים להראות מקצועיות ושפת גוף פתוחה בפרזנטציות ופיצ׳ים?

הקליקר של הפרזנטורים נותנת לידיים שלך להיות חופשיות וליצור מחוות ידיים נכונות בלי הפרעות. מתנה נהדרת למרצים, פרזנטורים, יזמים וכל מי שרוצה לעמוד מול קהל ולהראות מקצועי.

הסדנאות שלנו מתאימות ל-

יש לך עוד שאלות?
אנחנו כאן

לפרטים נוספים ולקבלת הצעה:

סדנאות נוספות

הכנה לראיונות בתקשורת

סדנה אישית למנהלים

קוה שפרן בהצראה

חדשנות בהוראה

איך ללמד מול מצלמה

קוה שפרן איך לדבר כך שאנשים יקשיבו

לעשות כותרות

איך לאתר ולקדם אייטמים